maandag 4 februari 2008

Chat-United over de schreef

Wil je chatten op het internet? Zoek dan met zorg je chatserver uit, want voor dat je het weet wordt je verbannen voor iets wat voor iedereen een geboorte recht is.
Nl. vrijheid van meningsuiting en een vrije keuze op het internet.

Ik heb altijd met veel plezier gechat via de chatserver van Chat-United op http://www.chat-united.com, omdat er door een verschrikkelijke asociale actie een hoofd eigenaar van Chat_United van zijn EIGEN chatserver is verwijderd (dit terwijl hij de oprichter, schrijver van de software en dus EIGENAAR was) door de rest van de eigenaren, hebben wij deze persoon geholpen om opnieuw te starten met een nieuwe chatserver.
Aangezien het eigendomsrecht van de software voor de website en de chat op naam staat van die gewezen eigenaar, maken ze zich dus ook nog schuldig aan het gebruik van illegale software. Stappen om dit aan te pakken zijn al gezet.

De nieuwe chatserver die we geholpen hebben en nog steeds helpen heeft de naam Omni-Chat mee gekregen, hier blijven de ontwikkelingen tenminste doorgaan en worden er geen loze beloftes gedaan richting de chatters.
Deze chatserver is te vinden op http://www.omni-chat.com

Nu zijn er zelfs diverse personen verbannen van de chatserver van Chat-United omdat ze de vrije keuze hebben genomen om op Omni-Chat hun vertier te zoeken en te vinden, complete virtuele relaties en vrienden relaties zijn door deze asociale acties van Chat-United verziekt.
Ik vind het een schande dat er zulke chatsites bestaan en mogen bestaan, regels die worden aangepast op het moment dat het hun uitkomt om negatieve reacties te voorkomen en ze dus te pas en te onpas in hun voordeel te laten gelden.

Laat het een waarschuwing zijn voor de velen die eens een keer voor hun ontspanning willen chatten met andere personen, en kies dus je chat kanaal met zorg.
Kies in ieder geval NIET voor Chat-United, want voordat je het weet heb je gewoon niets meer omdat ze misschien je huidskleur, geloofsovertuiging en/of je gezicht of keuze hun niet aanstaat. Ze passen dan gewoon even de reglementen aan zodat ze zelf in hun gelijk staan, al werken ze zelf met illegale software.

Wil je chatten in een serieuze omgeving kom dan gewoon naar Omni-Chat via http://www.omni-chat.com daar gaan ze te minste serieus met hun klanten om en behandelen ze de chatters als mensen en niet als lastige vliegen die je gewoon wegmept.

Geen opmerkingen: